Vezetői tréningek

Vezető képzés felsőfokon


Kinek, mit, miért ajánlunk és hogyan valósítjuk meg?

 

Kinek?

 

Vezetőknek, értékesítőknek, területi képviselőknek, az értékesítéssel kapcsolatba kerülő társosztályoknak, és kollégáknak.

 

Mit?

 

Tréning alapú fejlesztési programot kínálunk, de ezt személyre szabva, a problémák és a fejlődési irány meghatározása után egyeztetjük megbízónkkal. Hosszú távon gondolkodunk, ezért úgy állítjuk össze programunkat, hogy az alkalmazkodni tudjon a menet közben felmerülő gyengeségek kezelésére is.  

 

Miért?

 

Ma, az eredményközpontú felgyorsult világunkban, a cégeknek olyan rájuk szabott, megoldásközpontú képzésekre van szükségük, amelyik figyelembe veszi a környezetet és a körülményeket is.  

 

Hogyan?

 

Partnereink visszajelzéseiből tudjuk, hogy a cégeknek olyan rájuk szabott, megoldásközpontú fejlesztésekre van szükségük, amelyek figyelembe veszik a környezetet és a körülményeket is.

Programjaink alkalmasak közép- és felső vezetők, értékesítési csapatok, cégen belüli csoportok, osztályok munkájának összehangolására. Mi a tervezés után azt is megmutatjuk, hogyan lehet megvalósítani!Ajánlatot kérek!ÉrtékesítésNyílt tréningek WorkshopTesztek 4CP