Rólunk


 

Az SM Coach (Sales Mentor Coach) szolgáltatás azzal a céllal jött létre, hogy segítsen megoldást találni a körülöttünk felmerülő megoldásra váró helyzetek kezelésére.

Szeretünk talákozni ügyfelekkel, tréningeket tartani, egyéni vagy csoportos coaching folyamatokban részt venni!

 

Külső szemmel lehet, hogy azonnal látjuk a megoldást! A mi feladatunk, nem csak meglátni, de megmondani és megmutatni, hogyan lehet változtatni azon, ami nem működik jól.

 

 

Miben tudunk segíteni?

 

 

Fejlesztünk!!!

 

 

Embereket

 

 

Cégeket

 

 

Vezetőket

 

 

Keressük a legjobb megoldást számukra!!!!

 

 

Miért az SM Coach?

 

Tréning és Coaching piac ismerete, nemzetközi minősítés.

Széleskörű hazai és nemzetközi gyakorlati tapasztalatokkal is rendelkező szakmai közösség, mely működésének alapja a közös gondolkodás, közös értékrend és a közös cél. 

Az ICF coachok igyekeznek olyan magatartást tanúsítani, amely jó fényt vet a coaching szakmára; tisztelettel viseltetnek a coaching különböző megközelítései iránt, és tudomásul veszik, hogy kötelesek betartani a vonatkozó törvényeket és jogszabályokat is. http://www.coachfederation.hu  

 

 

Séra Attila PCC (Professional Certified Coach)

 

Coach, Teamcoach, tréner. Közgazdász végzettséggel és (FMCG) vezetői tapasztalattal rendelkezem. A coaching 2002 -től része az életemnek, Coachként és trénerként 2012 - ben kezdtem a pályafutásomat. Kvalifikált PCC Coachként tagja vagyok a nemzetközi és a Magyar ICF (International Coach Federation) szervezetnek. 

Multinacionális környezetben szocializálódtam értékesítési területen, az itt szerzett tapasztalataim rendkívül hasznosak a napi munkám során. Coachként sokszor találkozom azokkal a dilemmákkal, kérdésekkel, ami engem is foglalkoztat, foglalkoztatott vezetőként és beosztottként egyaránt. Hiszek a coaching erejében, népszerűsítése fontos számomra, ezért a minden napi munka mellett önkéntesként részt veszek az ICF jószolgálati csapat munkájában.

 

Mottóm:

Hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek. Általában tudjuk, érezzük melyik út, vagy megoldás lenne jó számunkra, mégis időnként másképp döntünk, cselekszünk. 

Ahhoz hogy problémáinkat, elakadásainkat megértsük, őszintének kell lennünk saját magunkkal szemben, elfogadónak környezetünkkel szemben.

Ahhoz hogy megoldjuk problémáinkat, változnunk és változtatnunk kell.

Ahhoz hogy változzunk, sokszor csak rajtunk múlik, megértjük e miért és hol kell változtatni.