Business Coaching

Coaching szemléletű vezetés támogatása


Business coaching

 

Az üzleti vagy versenyszférában szereplő cégeknek, munkatársaiknak keresi a problémáik megoldását. A Business Coaching folyamat segít megérteni és elfogadni a szervezetben elfoglalt szerepet, a miérteket, a hogyan kapcsolódik az elvárás a feladatokhoz témaköröket, ami fontos ahhoz, hogy az üzleti életben sikeresek legyünk.

A személyes és üzleti célok eléréséhez sokszor egyéni vagy szervezeti változásokra van szükség. A viselkedés és hozzáállás pozitív hatással lehet a folyamatokra, amennyiben az ügyfél hajlandó dolgozni azon, hogy megoldja a nehézségeket.

 

A Business coaching a következő területeket érintheti:

• Szervezeti és/vagy személyes problémamegoldás (konfliktuskezelés, stressz)

• Vezetői/Executive fejlesztés (delegálás, időgazdálkodás, önismeret, vezetés)

• Munka magánélet egyensúlya (döntés előkészítés, öntudatosság, magabiztosság)

• Karriertervezés vagy munkatárs utódlás (kiégés, kiválasztás, beintegrálás) 

 

 

Shadow coaching (on the job)

 

Hazánkban elsősorban, az FMCG (fast moving consumer goods) szektorban alkalmazott, közép és felsővezetői eszköz. Célja, hogy árnyékként követve, a nap vagy a folyamat végén visszajelzést adjunk a vezető vagy munkatárs munkájáról és a fejlesztési területekről.

 

A Shadow Coaching, általában egy egész napos közös munkát jelent, a nap végén pedig értékeljük a történteket, és meghatározzuk a fejlődési célokat. Multinacionális tapasztalatunknak köszönhetően, meg tudjuk tartani az egyensúlyt mind a cég mind a coaching oldaláról, a változás, tanulás nem csak rövidtávon valósulhat meg.

 

Módszerünk, alkalmas közép és felső vezetők, értékesítési csapatok, területi képviselők és cégen belüli csoportok, osztályok munkájának, igényének, elvárásainak összehangolására. Az egyén fejlődése, kihatással van a környezetére, és a saját illetve csapata teljesítményére is.

 

A shadow coachingban, megtapasztalhatjuk a körülményeket, olyan részleteket is észlelhetünk, amit ügyfelünk nem tart fontosnak, de a probléma megoldásában hasznos lehet.   



Érdekel, jelentkezem!Ajánlatot kérek!



Egyéni CoachingTeam Coaching