Tesztek 4CP

Önismeret, erősségek-gyengeségek? Teszteljük milyenek vagyunk! A személyiség tesztek abban segítenek nekünk, hogy jobban megértsük saját működésünket és a környezet kollégák, ránk gyakorolt hatását.


Minden embernek van tehetsége!
Nagyon kevesen ismerik fel ezt
                       …
 még kevesebben használják!“

(Napoleon Hill)

 

Minden ember kíváncsi, mindenki biztonságra törekszik. A legtöbben szívesen használják ezt az eszközt, hogy többet tudjanak meg saját magukról, rejtett képességeikről és ez által szakmai lehetőségeikről is.

 

Soft Skills (személyiségjegyek és élettapasztalat) a munkatárs kiválasztás terén egyre nagyobb jelentőséggel bír a végzettséggel, szakképzettséggel, szakmai tapasztalatokkal szemben!

 

4CP segít az eddig még feltáratlan területek megismerésében. Megmutatja a jelentkezők, munkatársak rejtett képességeit, tehetségét, erősségeit és gyengeségeit, ami által könnyen hatékonyabbak lehetnek, és hozzájárulhatnak a gyorsabb és pontosabb döntéshozatalhoz, kiválasztás vagy fejlesztés terén.

 

 

A kód: SERA0001 és a saját e-mail címe, amire a rövid értékelés automatikusan megérkezik.

Ezután egy személyesen beszélgetünk az eredményről részletesen.Érdekel, jelentkezem!Ajánlatot kérek!ÉrtékesítésVezetői tréningekNyílt tréningek Workshop